Това показват резултатите от аутопсията на тялото, извършена в Института

...
Това показват резултатите от аутопсията на тялото, извършена в Института
Коментари Харесай

Излезе Аутопсията На Младия Български Моряк, Който Загина Край Сардиния! Потресени Са!

Това демонстрират резултатите от аутопсията на тялото, осъществена в Института по патология на град Сасари. Според медиите в Сардиния аргументите, довели до нещастието, прия която пострадаха още трима български моряци, към момента би трябвало да бъдат изяснени, заяви " 24 часа ".

24-годишният мъж е бил погубен на място от мощна вълна, която заляла със страшна мощ палубата. Той бил затрит и хвърлен върху желязна решетка. Животът на другите трима също е бил заплашен. Според първите хипотези най-вероятно четиримата в този миг са правили контролна инспекция, с цел да преценяват положението на оборудванията и на люка на кораба " Еурофери Малта " на компанията " Grimaldi Lines ".

В болничното заведение са били изслушани сънародниците ни, ранени при случая на кораба, плаващия от Каляри към Порто Торес транспортен съд. Прокурорът по делото към момента не е вписал в правосъдните регистри имена на разследвани лица. Засега следствието се води против " незнайни " и обвиняванията са за непредумишлено ликвидиране.

Целта на магистратите е да схванат за какво жертвата и другите трима българи са били на палубата в миг, в който вилнеела морска стихия с вятър от към 7 бала. Прокурорът се пробва да разбере дали четиримата са се намирали там по заповед на по-висшестоящи и дали са спазени ограниченията за сигурност. Това ще стане ясно, незабавно щом бъдат регистрирани в правосъдните регистри показанията на тримата ранени, както и на останалия личен състав на борда на кораба.

Корабът към момента е закотвен в пристанището на Порто Торес, където следователите довършват експертизата си по него, разпоредена от прокуратурата на Сасари.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР