Това показно убийство дава един друг начин на живот. Мисля,

...
Това показно убийство дава един друг начин на живот. Мисля,
Коментари Харесай

Стефан Софиянски: Аз смятам, че Божков не е виновен

Това показно ликвидиране дава един различен метод на живот. Мисля, че бяхме прекратили този метод на всекидневие. Дългото време на безредие, чувтсвото, че няма непоклатимост в страната - води до такива събития. Това може да се случи с всеки. Това съобщи някогашният столичен кмет и сват на Божков, Стефан Софиянски в ефира на БТВ.

Софиянски посочи, че не е знаел за съответния ден на прибиране на Божков.

Децата ми споделиха, че има желание да се върне. В петък ми споделиха. Не сме коментирали. Тази тематика е сензитивна в фамилията и не я разясняваме. Най-деликатното е обстановката в прокуратурата. Тя компроментира обвиняванията, отстарнявайки Гешев. Сега би трябвало да покаже, че има друго лице. Безцелното струпване на обвинявания и търсенето на обстоятелства, които не са добре аргументирани - демонстрира изтощение. Трябва повече конкретика. Част от делата за хазарта, Божков ги завоюва и отпаднаха, разяснява още бивпият столичен кмет.

Аз считам, че Божков не е отговорен. Изведнъж се натрупват 19 каузи. Къде е била прокуратурата от самото начало, когато тези събития са се случвали. Как прокуратурата ще покаже, че работи друго, уточни Софянски.

Той съобщи, че не е чувал за връзка сред Пригожин и Божков.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР