Това пише в своя анализ за политическият експерт Вадим Денисенко.

...
Това пише в своя анализ за политическият експерт Вадим Денисенко.
Коментари Харесай

Вадим Денисенко: Ядреният удар по Украйна ще бъде окончателното поражение на Путин

Това написа в своя разбор за политическият специалист Вадим Денисенко.

На първия стадий от войната те насочиха две основни послания, ориентирани към разединение на обществото: дано мъжете да заминат в чужбина, тъй като тук ще изядат всичките ни ресурси, а вторият - опит за провокиране на религиозни протести за избиране на църквите на Московската Патриаршия. И двете офанзиви се провалиха.

Сега очевидно не престават да търсят тематики, които освен ще разцепят обществото, само че ще всеят и суматоха. Оттук и разказът за нуклеарна война, нуклеарни офанзиви и други сходни.

Ядреният удар е последното им асо в ръкава, което може да се употребява, когато всички останали причини са изчерпани.

Сега това е блъф, ориентиран към суматохата на украинците от една страна и към условния групов Запад, който също би трябвало да стартира да се опасява и да стартира да приказва с Путин по друг метод.

Путин постоянно е играл една и съща игра – вдигайки залозите. Но в този момент той загуби в тази игра, тъй като няма накъде да вдигне залога. Ядрен удар не е повишение на залога, а дефинитивно проваляне, тъй като след него даже Китай и Индия ще сменят страната. И той доста добре схваща това.

Може ли да нанесе нуклеарен удар? За страдание това не може да се изключи. Но този удар ще бъде подвигът на Матросов за Путин.

Превод и редакция: Фрог нюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР