Това пише в писмо областният управител на София и член

...
Това пише в писмо областният управител на София и член
Коментари Харесай

Илиян Тодоров към Слави: Титаните на Слави? Не, благодаря

Това написа в писмо регионалният шеф на София и член на Атака Илиян Тодоров, който разяснява вчерашното писмо на Слави Трифонов. С писмото Трифонов заяви, че над 2000 извънредно интелигентни българи живеещи в разнообразни краища на света са подали своите документи, с цел да се включат в плана му. По думите на тв водещия множеството от тях са приключили Йейл, Харвард, Кеймбридж, което било симптом за огромен триумф.

Писмото на Тодоров е адресирано освен към шоумена, само че и към всички тези, които не престават да имат вяра сляпо в чистите му планове свързани с влизането в политиката.

Ето какво написа Илиян Тодоров:

„ Завършили в Йейл, Харвард, Кеймбридж, българи, които имали сполучлив бизнес на всички места по света изявявали предпочитание да вземат участие в сходен политически план. Нека се преклоним смирено пред следващите спасители! Слави назовава всички политици в България, крадци и негодници. Аз бях депутат в 42-то и 43-то Народно заседание, през днешния ден съм Областен шеф. Аз нямам финансовата опция да изпратя щерка ми или сина си в Йейл, Харвард или Кеймбридж, само че съгласно Слави съм апаш! Тези, които четете помислете, можете ли да си позволите да изпратите децата си там – в Йейл, Харвард или Кеймбридж?

Кратка информация със уеб страницата на Кеймбридж ни демонстрира, че една година в Кеймбридж коства към 20 000 паунда – или към 45 000 лева Това е заплатата на ‘крадецът ” Областен шеф за 2 години, в случай че същият живее на фотосинтеза.

А тези благи дечица, които желаят да ръководят България по убеждение на Слави, по какъв начин са приключили тези университети? От къде родителите им са взели пари за четири или пет години образование, близо 200 000 лева единствено за такси. Без да считаме, храна и други разноски?

И тези ли деца ще ни „ оправят”? Децата на същинските крадци! „ Титаните” на Слави! Не Благодаря!

А в случай че някой повярва на тази поредна машинация, то ще се окаже, че оня Иво Христов е бил прав! Славчо, измисли друга неистина, с цел да се вмъкнеш в политиката, тъй като знам, че 80% от Българите не сме дебили, с цел да се хванем на плешивата ти кукичка! ", написа Илиян Тодоров.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР