Това пише "Льо Паризиен" и показва ужасяващо видео с огромно

...
Това пише "Льо Паризиен" и показва ужасяващо видео с огромно
Коментари Харесай

Плъхове налазиха Париж

Това написа "Льо Паризиен " и демонстрира ужасяващо видео с голямо число плъхове в един от контейнерите за отпадък на града. Сцената е снимана на 9 декември 2017 година на брега на Сена сред музея "Орсе " и моста "Роял " в Седми парижки регион от чиновник на чистотата.

Това е миг, в който чистачите отварят резервоар с отпадък, с цел да го изсипят в колата на чистотата. Вместо отпадък, те откриват орда плъхове. "Това не е първия път, когато се натъкваме на такива гледки ", споделя служащият на име Давид.

Според него, през последната година се следи голям растеж на популацията на плъховете във всички региони, ситуирани до Сена. хората от парижката непорочност се ужасяват и от офанзивите на плъховете против тях.

"Един от сътрудниците ми описа, че плъх е скочил до гърлото му и по случайност не е съумял да го захапе. Друг пък е полазил по ръката му, за благополучие, се е разминало без рани ", споделя още Давид.

Кметството на Париж е осведомено за казуса. към този момент са отделени 1.5 милиона евро за справяне с тази злина, която заплашва сигурността на парижани.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР