Това писа миналата седмица в. „България Днес”. Но истината се

...
Това писа миналата седмица в. „България Днес”. Но истината се
Коментари Харесай

Свекървата на Мис Нос за бременността й: Няма какво да ми честитите!

Това писа предходната седмица в. „ България Днес”. Но истината се оказа друга.

Дано един ден и това се случи, само че за момента няма какво да ми честитите. Поредната подправена вест ", съобщи пред " Шоу Блиц " Катя Роуз, която е майка на приятеля на Тамара - Стивън.

Ето още от жълтите " вести ".

" Карантината ни въздейства добре. Прекарваме повече време със фамилията си. Чакаме бебе. И в този момент имам време да си почивам ", разкри Георгиева.

Тамара и милионерският правоприемник чакат първата си рожба през лятото. Миската залива обществените мрежи са остарели фотоси. Тя не желае да демонстрира наедрелия си стомах. Засега Георгиева не е решила къде да ражда - в България или в Испания. През по-голямата част от годината тя живее в Барселона, където гаджето й учи. Когато младежът е във почивка, двойката се връща в България.

Бебето на миската и Стивън Роуз е планувано. Двойката от дълго време мечтае да има правоприемник. Те няколко месеца Работят по въпроса. Най-щастлива от новината е бъдещата баба- бизнесдамата Катя Роуз. Тя вижда в лицето на Тамара точната жена за сина и. Катя е доста близка с миската. Двете постоянно вървят по почивки и се появяват дружно по всемирски събития.

Тамара и Стивън са дружно повече от 5 години. Въпреки че чакат бебе, милионерският правоприемник към момента не е подхванал друга значима крачка - да предложи брак на хубавицата, написа „ България Днес”.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР