Това означава, че Цветанов иска да изправи партията срещу Борисов.

...
Това означава, че Цветанов иска да изправи партията срещу Борисов.
Коментари Харесай

Борисов Рядко Губи Контрол, Но Този Път Съратникът Му Цветанов Го Изкара Извън Нерви!

Това значи, че Цветанов желае да изправи партията против Борисов. " Тази партия аз съм я основал ", акцентира при започване на абсурда Борисов и непроменяемо държи това да се знае от всички.

Публичен изразител на мнението на премиера е вицепремиерът Томислав Дончев, който в остро изявление през вчерашния ден по БНР съобщи, че абсурдът ще търпи развиване и че държанието на Цветанов нанася политически вреди на държавното управление.

Дончев загатна, че не може да има толерантност към нито един политик, който е изгубил доверието.

" Дори и най-стабилната парламентарна настройка не би могла да избави някой, във връзка с който доверието е изчерпано, съобщи пред БНР вицепремиерът.

" Прав е Томислав ", подчертал няколко пъти Борисов в стеснен кръг, давайки да се разбере, че споделя тезите му. Дори изпуснал репликата: " Ще го махна Цветанов! ". Засега обаче не е ясно от кой пост Борисов желае да освободи Цветанов.

Нещо повече - най-малко дузина от народните представители, които имат социална тежест, не утвърждават държанието на Цветанов, допълват от " Епицентър ". Според тях, в случай че виновността на Цачева е, че е сключила договорка на данъчна основа, с което е ощетила бюджета, то при Цветанов може да се приказва за търговия с въздействие, поради поправката " Артекс ", която с негово подпомагане е предходна през Народното събрание.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР