Това, от което всички изпитвахме боязън - разделянето на Висшия

...
Това, от което всички изпитвахме боязън - разделянето на Висшия
Коментари Харесай

Цацаров: Разделянето на ВСС на колегии е изключителен позитив

Това, от което всички изпитвахме страх - разделянето на Висшия правосъден съвет на колегии е нещо, което правя оценка като извънреден позитив, тъй като ни даде опция сами и проведено да решаваме проблемите си, това съобщи на последното съвещание на първата Прокурорска гилдия на Висш съдебен съвет основният прокурор Сотир Цацаров, разгласи " Канал 3 ".

На първо място, мисля, че свършихме значително работа. Не сме ние тези, които би трябвало да даваме оценки на това, което сме създали. Оценки дават преди всичко нашите сътрудници. Има неща, които останаха несвършени и проблеми, които останаха нерешени, сподели още той.

Цацаров съобщи, че в колегията е имало разногласия, само че той се е старал да има колегиален дух. " Не тъй като съм основен прокурор, а като ваш сътрудник, мога да кажа на всички вас едно огромно благодаря, обърна се той към членовете на колегията. И съобщи, че голямото му предпочитание е идващият ѝ състав " да схване този дух на конструктивизъм, който цареше на нашите съвещания ", съобщи обвинител номер 1 на републиката.

През цялото това време върху прокуратурата и Прокурорската гилдия бяха изсипани доста упреци и доста кофи мръсотия, говореше се и за излизане от правосъдната система. Времето сподели кой е прав. Истината е, че просто би трябвало да се работи, а ние това го правихме, безапелационен бе основният прокурор.

И на финала връчи на всеки от членовете на колегията почетен знак на прокуратурата и грамота. " Мисля, че това е най-малкото, с което мога да кажа: едно благодаря на всички ", приключи Цацаров.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР