Това определено не е сезонът на . Френският защитник прави

...
Това определено не е сезонът на . Френският защитник прави
Коментари Харесай

Грешките на Лангле станаха твърде много и струват скъпо на Барса

Това несъмнено не е сезонът на. Френският бранител прави прекалено много неточности този сезон и те костват скъпо на " лос кулес ", написа Marca. Срещу в сряда вечерта Лангле закачи крайници на намиращия се пред него аржентински нападател в наказателното поле и това докара до дузпа в интерес на домакините, която бе превърната в гол от суперзвездата.

Лангле е състезател, на който се доверява за стартовата единадесеторка, само че изявите му са под упованията. Срещу предишния месец нескопосана негова демонстрация в защита докара до късна дузпа в интерес на новаците и дуелът на " " приключи при резултат 1:1. След негово деяние по отношение на бе отсъдена дузпа и за в " Ел Класико " по-рано през сезона, а против в Шампионската лига Лангле каталунците претърпяха тежко проваляне с 0:3 вкъщи, като Лангле още веднъж имаше " заслуга " за това.

Договорът на 25-годишния Лангле с Барса изтича през 2026 и в отсъствието на и ролята на французина в отбраната на отбора става все по-важна. Грешките му обаче не оказват помощ на идеята на и единствено демонстрират на каталунците, че те имат остра потребност да подпишат с нов бранител, някой като да вземем за пример, приключва Marca.

Колаж: Marca.com
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР