Това определено е най-силното лекарство против вируси и грип, затова

...
Това определено е най-силното лекарство против вируси и грип, затова
Коментари Харесай

Струва едва 20 стотинки: Най-мощното лекарство против вируси и грип!

Това несъмнено е най-силното лекарство срещу вируси и грип, по тази причина ви съветваме да не го пропускате!
Зимата към този момент пристигна, а респираторните болести започнаха всеобщо да се усилват. Вируси и грип ни дебнат на всички места, а единственото избавление от тях е  да засилим имунната си система  – естествените защитни сили на организма.

Предлагаме ви най-мощното средство за това, което няма нищо общо със скъпите имуностимуланти в аптеките. Свойствата му са 100 пъти по-добри, а цената просто няма съпоставяне. Струва има-няма… 20 стотинки. Да, сами ще видите, че е тъкмо по този начин.

 

Защото лекарството, за което приказваме, е неповторимото за здравето чесново масло на капсули (може да се продава някъде и на капки). То е единственият камшик против вируси и грип, и подсигурява, че няма да посегнете към медикаментите цяла зима. Продава се в разфасовка от 100 капсули като едната от тях излиза фактически не повече от 20 стотинки.

Просто би трябвало да пиете по две капсули от чесновото масло всеки ден – може да ги приемате едновременно или разделно, само че гледайте да е на относително празен корем.

Сигурни сме, че ще попитате не е ли по-добре да се консумира пресен чесън и отговорът е – да. Употребата на чесън при хранене е даже наложителна през зимния интервал, само че чесновото масло е в пъти по-силно и ефикасно от елементарния чесън, тъй като е съсредоточено. И в една капсула се съдържа толкоз потребни субстанции, все едно сме изяли най-малко три-четири глави едновременно.

Освен маслото от чесън, не пропускайте и най-малко един път дневно да приемате лъжичка в действителност естествен мед дружно с най-малко 600 мг витамин С. В момента, в който почувствате неразположение, умерено може да увеличите дозата на витамина, с цел да не дадете късмет на вируса или грипа да ви повалят на легло.

Бъдете здрави и нека всички бацили ви подминат тази година!

 

doctorbg.net

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР