Това обяви регионалният министър Николай Нанков по време на парламентарния

...
Това обяви регионалният министър Николай Нанков по време на парламентарния
Коментари Харесай

Нанков: Държавата не се е отказала от претенциите си към царските имоти“

Това разгласи районният министър Николай Нанков по време на парламентарния надзор. От страна на районното министерство не са подавани молби за отвод от иск.


В съда са подадени само молби за шестмесечна пролонгация по делата. Има 2 висящи правосъдни производства с предмет правото на благосъстоятелност върху парцелите - дворците Врана и Царска Бистрица. Нанков разяснява, че към Министерството на правораздаването е образувана работна група по проблема, която най-късно в понеделник ще има мнение и ще показа каква е визията на страната по този въпрос.
Николай Нанков, министър на районното развиване и благоустройството: Аз ще имам среща с Цачева, може би през днешния ден, може би в понеделник, по тематиката. И когато завърши със мнение и със умозаключение, работната група, тогава ще стане ясно. И в границите на тези 6 месеца ще има някакво развиване в посока реализиране на извънсъдебно решение. Ако - не, след 6 месеца продължаваме с делото по надлежния ред. За самата работна група не съм и квалифициран, не съм и акредитиран да разясня, защото не съм я основал.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР