Това обяви по bTV главният секретар на МВР Младен Маринов.

...
Това обяви по bTV главният секретар на МВР Младен Маринов.
Коментари Харесай

Още не е ясно с какво са избягали двамата затворници

Това разгласи по bTV основният секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов. По думите му даже не е ясно дали са избягали с автомобил .

„ Проверката тече, има открити коли, които са предмет на издирване”, добави той.

Владимир Пелов, наказан на 30 година затвор, и Радослав Колев, който излежава присъда от 26 година, избягаха от централния Софийски затвор, откакто преодоляха съпротивата на 3-ма надзиратели , заплашвайки ги с нож и револвер и стреляха 3 пъти. До момента те не са хванати.

Маринов беше безапелационен, че сигурно бегълците ще бъдат открити. Продължаваме издирването със съществени темпове, увери той.

Главният секретар на Министерство на вътрешните работи даде образец с бягството от пандиза на Хосе и Шатката през 2014 година „ В момента Хосе е арестуван в Португалия, следва процедура по връщането му тук”, означи Маринов.

По отношение на Владимир Пелов той предизвести, че жителите би трябвало да са внимателни, тъй като става въпрос за „ човек, който няма да се церемони”.

На въпрос дали е допустимо пандизчиите да са напуснали рамките на България, Маринов отговори: „ Всичко е допустимо, по тази причина е потърсена и интернационална помощ”.

Във връзка с ареста на кмета на регион „ Младост” Десислава Иванчева, която през вчерашния ден престоя с белезници към 5 часа на столично кръстовище, Младен Маринов посочи, че всеки случай е характерен.

„ Задържаният остава толкоз, колкото е належащо, в това число и наличие при осъществяване на претършуване, огледи, изземване, което цели да подсигурява бистрота и праволинейност при осъществяване на процесуално-следствените действия”, посочи той.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР