Това обяви министър Лиляна Павлова, която представи програмата на Министерския

...
Това обяви министър Лиляна Павлова, която представи програмата на Министерския
Коментари Харесай

270 заседания ще има у нас по време на европредседателството

Това разгласи министър Лиляна Павлова, която показа програмата на Министерския съвет пред депутатите. 4 са целите - бъдещето на Европа и младежите, европейската вероятност за Западните Балкани, сигурност и непоклатимост, и икономическият напредък.

За политически консенсус и съгласие в името на сполучливото показване на България като ръководител на Съвета на Евросъюза се разгласи министър Лиляна Павлова.

Лиляна Павлова - министър за Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз 2018: Това е една идея, към която би трябвало да сме обединени всички ние, тъй като в случай че Бъгария е сполучлива, ще сме сполучливи всички ние. За българските жители, за европейските жители няма значение коя е институцията, значимо е какви са резултатите.

От Българска социалистическа партия разкритикуваха визията, която България желае да покаже в границите на Председателството.

Кристиан Вигенин - секретар на ПГ " Българска социалистическа партия за България ": България не е овчари и овце, не е конници. Разбира се, България не е единствено и национални песни. Бистришките баби са нещо положително, само че да не стигаме до такава степен и бистришките тигри да демонстрираме на плакатите.
От Движение за права и свободи разясниха, че няма по какъв начин да има сигурност и непоклатимост в единна Европа, в случай че се талерират национализмите и радикализмите.

Йордан Цонев - зам.-председател на ПГ на Движение за права и свободи: Балканите съставляват етнически пъстър килим и този факт би трябвало да бъде регистриран.Петър Петров - народен представител от ПГ " Обединени патриоти ": Ние от " Обединените патриоти " няма да влезем в такива кръчмарски, по този начин да се каже, разногласия, които ни се оферират от религиозната партия Движение за права и свободи.
Въпреки нормалните взаимни рецензии в Народното събрание, в последна сметка министър Павлова беше изпратена с положителни думи и пожелания за триумф на Европредседателството ни следващата година даже от страна на опозицията.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР