Това обяви Мария Георгиева, майката на Марин, който бе открит

...
Това обяви Мария Георгиева, майката на Марин, който бе открит
Коментари Харесай

Майката На Мартин: Синът Ми Е Убит И Сега Се Опитват Да Покрият Случая!

Това разгласи Мария Георгиева, майката на Марин, който бе открит мъртъв на метри от психиатричната болница в Раднево, откъдето се твърди, че е избягал преди два месеца и половина. Според Мария Георгиева е доста евентуално единственото й дете да е жертва на несполучливо пробно лекуване или тялото му да е употребявано за донорство.

Съмненията й се ускоряват от ден на ден, тъй като нямало ясно лекарство мнение за гибелта на 25-годишния мъж. Самата тя не намирала и разумно пояснение за какво трупът на сина й е на метри от профилираното лечебно заведение. Докато Мария и брачният партньор й Николай организират лично следствие по случая с тях се свързват близки на други безследно изчезнали от психиатрични лечебни заведения лица. Техните случаи изумително приличали на този на Марин.

Близките им са оповестени за изчезнали и след 3-4 месеца ги откриват мумифицирали, без опция да се направи качествена аутопсия, която да покаже повода за гибелта, написа " Флагман ". „ Всеки ден, всеки час, всяка минута мисля за тази покруса и не намирам друго пояснение. Убедена съм, че синът ми е погубен. Издирвахме го 74 дни, само че от него нямаше и диря, до момента в който не ми се обадих, с цел да ми кажат, че са разкрили тяло на мъж на възрастта на Марин до психиатрията в Раднево. Беше ми доста мъчно да вляза в моргата, само че събрах сили.

Тялото на Марин бе мумифицирано, а ръката му откъсната. Кожата му бе кафява. Не поисквам на никого да види личното си дете по този метод. Беше най-тежкият миг в живота ми! За страдание правосъдният доктор по този начин и не съумя да отговори на въпросите ми. Каза ми, че вътрешностите му са проядени от ларви и бактерии, няма следи от огнестрелни рани или пробождания и нищо повече “, описа Мария. Тя не може да си изясни и какво прави тялото на Марин до психиатрията. Признава, че до момента синът й два пъти е бягал от болничното заведение, само че постоянно се е прибирал у дома. Нямало логичност да остане месеци наред до самата ограда, да не го види никой и да почине там, счита почернената майка. „ Това ще остане най-голямата мистерия за нас. Започна следствие, дадохме показания, надяваме се истината да излезе нескрито. Марин е единственото ни дете и го загубихме. Мъката ми е огромна, желая истината да се разбере. Дори и един човешки живот да спася, отново е нещо “, през сълзи сподели Мария. Мария и татко му Николай са го видели за последно на 17-ти юли, сряда. Били са на рандеву, Марин бил в положително положение, благополучен и даже си говорили, че ще отидат на море, когато излезе от болничното заведение. Малко по-късно те схващат, че синът им е липсващ. Обявяват го за търсене. Споделят, че са останали разочаровани от отношението на проверяващите в Ямбол и Раднево, които им споделили да си стоят у дома и да го чакат. Още първоначално подозирали, че нещо неприятно се е случило с него, тъй като Марин знаел номерата на цялото си семейство наизуст, нормално нямал мобилен телефон и постоянно се налагало да се обажда, с цел да уведоми родителите си къде се намира. Очаквали го да се обади, само че той по този начин и не го направил. Започнали лично следствие, надявайки се, че ще стигнат до някаква диря. „ Преди да влезе в болничното заведение той си търсеше работа в Слънчев бряг. Имаше предложение да стартира като защита на заплатен паркинг. Заради това смятахме, че може да е там. От болничното заведение също ни насочиха към Слънчев бряг – приказвал бил, че желал да отиде там. За страдание им повярвахме “, споделя през днешния ден почернената жена.

С татко му са обиколили всички паркинги в Слънчев бряг и Несебър. Попаднали са на извънредно нечестен човек, който ги излъгал, че е видял момчето и изискал пари „ с цел да почерпи служителите на реда да го потърсят “.

Грешната диря им дала напразни очаквания, предиздвикала ги да обходят всяко кътче в Несебър, Равда, Слънчев бряг, Свети Влас, Поморие, Бургас след което тръгнали към вътрешността на района, само че и оттова нямало диря. В това време от ден на ден хора се свързвали с тях, с цел да им кажат, че са изпаднали в идентична обстановка, околните им изчезвали от психиатрия и по-късно ги намирали мъртви. Това били хора от разнообразни краища на България, а историите се повтаряли, което хвърлило в потрес родителите му. Всички, с които са разговаряли считали, че става въпрос за корист с психологично заболели и провеждането на рискови пробни лекувания.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР