Това обяви лично официалният шеф на фирмата - Иван Владимиров,

...
Това обяви лично официалният шеф на фирмата - Иван Владимиров,
Коментари Харесай

Данъчни И Полиция Нахлуха В Свързаната С Митьо Очите Охранителна Фирма Аркус

Това разгласи персонално формалният началник на компанията - Иван Владимиров, който е някогашен служител на реда. Дъщеря му пък е сегашен правист в МВР-Бургас, а синът му е зам.-шеф на Бургаския затвор и е работил там, до момента в който Желязков излежаваше присъда.

Проверката се разпорежда по отношение на следствието на Спецпрокуратурата на проведената незаконна група за рекет, телесни повреди, разпространяване на опиати на Очите. По делото към наказателна отговорност са привлечени 10 лица за осъществени закононарушения, прецизираха от прокуратурата. Последният от групата - общинският консултант от Несебър Пейко Янков - наследник на убития преди години Димитър Янков, който също беше общински консултант, още се търси.

" При извършената на 2 август 2018 година профилирана акция на територията на Бургаска област бяха претърсени над 30 разнообразни адреса, в това число и офиси на компании и домове. В някой от тях бяха открити пари, оръжия, муниции и черно счетоводство с бележки за суми, които би трябвало да се дадат на едно от обвинените лица - Д. Желязков ", се добавя в формалното известие.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР