Това обяви брат му Мартин Боев Ето какво сподели той

...
Това обяви брат му Мартин Боев Ето какво сподели той
Коментари Харесай

Издирването на Емил Боев ще продължи ударно през почивните дни

Това разгласи брат му Мартин Боев

Ето какво показа той за избавителната акция все още във Facebook:

" След много мисъл по тематиката взехме решение че за седмичните дни към този момент стопираме с обходите - на този стадий сме:

- прекомерно разцепени като часове в които можем да вървим

- много от хората които познават терена не могат към този момент 10ти ден да са на линия 24/7

- Студовете са прекомерни сега, снега е висок и мъчно се вижда какво е под него

- всички би трябвало да съберем нови сили и да се подготвим за нови походи, като погледнем семейство, работа и всичко което беше подценено 10 дни до момента

- с цел да може да обходим в действителност ефикасно една област би трябвало да сме най-малко по 15 индивида на едно и също място едновременно

Идеята ми е на този стадий да създадем уикенда отново един ударен обход, с график, с явен маршрут който ще постна тук и в групата и с ясна връзка. Ще употребяваме тези делнични дни с цел да измислим къде тъкмо, и по какъв метод, като незабавно щом е ясно ще се постне в групата с цел да се дообсъди.

Засега ще останат няколко индивида на терен, с цел да са на бърза реакция, както съм и аз, за сигнали подадени през телефона или до мен.

Информирайте всички другари и познати - сърдечни благодарности за всички ОГРОМНИ старания на десетките хора дотук - оправдавам се персонално в случай че заради липса на организация някой е пристигнал и не е почувствал задоволителна организация че да е потребен, в действителност се пробвам да го подобря ".

Братът на изчезналото край Перник момче прикани доброволците да не се отхвърлят, а той персонално ще продължава да работи с полицията.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР