Това обясни в предаването Лице в лице водачът на листата

...
Това обясни в предаването Лице в лице водачът на листата
Коментари Харесай

Мощен Трус В Държавата! Елена Йончева Най-Накрая Си Призна Всичко! Острието На Бсп Има

Това изясни в предаването " Лице в лице " лидерът на листата с претенденти за евродепутати на Българска социалистическа партия – Елена Йончева във връзка изнесените данни за нейни парцели.

„ Това е по време на държавното управление на ГЕРБ, по какъв начин аз съм могла да практикувам въздействие или да има спор на ползи “, попита Йончева.

„ Защо би трябвало да се прави кампанийна инспекция на къщи за посетители “, попита тя. По думите й такава инспекция е трябвало да тече по време на цялата програмата. Така Елена Йончева разяснява информацията, че бащата на брачна половинка й е притежател на къщи за посетители, строени с европари. Както БЛИЦ заяви, по-рано денем стана ясно, че прокуратурата ще ревизира общо 746 такива къщи. " Атаките се вършат, с цел да се отклони вниманието от корупционните схеми на ГЕРБ и да покажат, че има и други такива. Прокуратурата се самозесира по жълти изявления ", разяснява още Елена Йончева.

Тя цитира последния отчет на Европейска комисия от февруари, където се споделя, че две трети от сигналите за корупция в България за видни персони не се проверяват. По думите й 11 милиарда евро всяка година ни коства корупцията.

„ Това е петата бухалка с тези къщи, които ГЕРБ вади. Първата бухалка беше, когато аз споделих, че от санирането се краде. Тогава Борисов излезе, наговори неистини, вследствие на което беше наказан на първа и втора инстанция.

Втората бухалка излезе против мен, когато демонстрирах кражбите при строителството на българо-турската граница. Тогава Валери Симеонов внесе сигнал в прокуратурата против мен. Трето, когато демонстрирах пред медиите и отново внесох в прокуратурата сигнал за „ Кумгейт “, тогава Делян Добрев стартира да ме съди. Четвърто, когато казахме, че желаеме да се направи инспекция на пътищата в самостоятелна лаборатория.

Тогава трима депутати от ГЕРБ, Добрев, Биков и Тодоров, внесоха подправен сигнал, и това ще се потвърди, вследствие на което прокуратурата повдигна тези обвинявания. И в този момент пето, сега, в който настояваме да се проверява случая „ Ало, Банов съм “, още веднъж ми намират някакви къщи, които не са мои “, съобщи Йончева.

" Записът за Банов няма монтаж и външно въздействие, само че не може да се употребява за доказателство, тъй като не е автентичен, по този начин споделят от прокуратурата ", напомни Йончева.

" Днес направихме констативен протокол при нотариус, където показахме какъв е телефонът, какъв е паспортът на телефона, записът и наличието, и запечатахме този плик, тъй като не желаеме този автентичен запис на носителя на записа да изчезне ”, заяви още Елена Йончева. Тя беше безапелационна, че индивидът, който е дал записа, се опасява да приказва като очевидец. „ Всички борби, които водим в България против корупцията са невъзможни, единствено Европейски Съюз ни защищава от тирания “, уточни още претендентът за евродепутат от Българска социалистическа партия.

По думите й една от концепциите на социалистите в Европейския парламент е да се отстранен офшорните сметки и да има следствие на тези сметки и кой стои зад тях.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР