Това обаче няма да попречи на снимките на седмия сезон

...
Това обаче няма да попречи на снимките на седмия сезон
Коментари Харесай

Две нови бебета в „Откраднат живот“


Това обаче няма да попречи на фотосите на седмия сезон „ Любовта лекува “, защото този път не са бременни актрисите, а бащи ще стават двама от най-любимите артисти.

Наум Шопов, който от началото на тази година стартира в действителност да работи като доктор в „ Пирогов “, чака първата си рожба през лятото. Неговата избраница Теа Минкова е бременна в четвъртия месец и през юни се чака да стане мама, писа „ Телеграф “.

В последно време тя очевидно е качила килограми и е понижила тренировките, а въпреки всичко беше запалена фитнес маниачка. От поверие младата бъдеща майка към момента не е удостоверила богатствата новина.

Първата звезда на „ Откраднат живот “ Алек Алексиев пък ще стане татко за повторно напролет. Неговата половинка – актрисата Яна Титова, която се изявяваше като режисьор в шестия сезон на здравната поредност, разгласи публично, че е в шестия месец, а бебето ще е още веднъж момиченце. Тя въпреки всичко не е 100% сигурна за пола, защото всякога на обзор заставало в неподходяща позиция и към момента не е доказано.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР