Това ни показва извадка от статистиката на КАТ за регистрациите

...
Това ни показва извадка от статистиката на КАТ за регистрациите
Коментари Харесай

Ето Кой Кара Най-Скъпите Коли В България!

Това ни демонстрира извадка от статистиката на КАТ за регистрациите на коли през миналата 2018 година. Според данните от нея, с изключение на гореспоменатото Bugatti, у нас през 2018-а са импортирани и 11 Rolls-Royce, един от които чисто нов.

Два нови суперкара McLaren и едно чисто ново Lamborghini допълват сбирката от импортирани суперскъпи коли у нас. Богатите българи обаче, сякаш най-вече си падат по Ferrari-та, за какво през миналата година у нас са импортирани 18 използвани и 7 чисто нови коли с паметното конче на капака, написа Факти.бг. Аристократичната марка Bentley също е на особена респект измежду финансово симпатичните българи. За отминалите дванайсет месеца в България са влезнали 46 Bentley-та, като 11 от тях са чисто нови.

За информация ще кажем, че освен първичната цена на тези коли е хипер висока. Поддръжката им, както е известно, коства доста, само че нашенците ще би трябвало да се бръкнат още повече, тъй като от изброените нагоре коли у нас има сервиз единствено на Rolls-Royce. Всички останали суперколи ще би трябвало да се сервизират в чужбина. Но това очевидно не тормози българския хайлайф.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР