„Това нещо ще се случи”, каза в предаването „Денят започва

...
„Това нещо ще се случи”, каза в предаването „Денят започва
Коментари Харесай

Левон Хампарцумян: Банката ще направи всичко възможно, клиентите да преминат през тези трудности

„ Това нещо ще се случи”, сподели в предаването „ Денят стартира с Георги Любенов” по Българска национална телевизия банкерът Левон Хампарцумян.

„ Това са ограничения, които са в развиване в целия свят. Защото никой не знае размерите на икономическите вреди, които тази пандемия ще нанесе на света и характерно на всяка една страна и на всяка една фирма”, добави той.



Думите му са във връзка гаранцията на страната да се провиснал до 1 500 лева на хора, които са в неплатен отпуск. „ Оттук нататък, това което ни би трябвало е взаимност, съпричастие. Няма по какъв начин една банка да бъде по-добре от клиентите си. Т. е., банката ще направи всичко допустимо, клиентите да преминат през тези компликации. Ще бъде неприятна година, това е ясно към този момент. Но със съпричастност и със взаимност, бързо взимане на решения, които на този стадий са към момента реактивни на това, което се случва към нас. Ще пристигна време, когато ще може да се оцени къде сме и къде желаеме да отидем, и това, несъмнено, ще провокира смяна в бизнес-процеси, смяна в пазари, смяна във вериги за доставяне и дистрибуция, пътувания и всичко друго, само че светът няма да свърши”, посочи банкерът.

„ Ще се създадат нужните вероятни стъпки да се помогне на компаниите. Не може една банка обаче да реши всички проблеми, които са зародили по една компания, просто ще се опита да помогне за излизането от трудностите”, сподели още Левон Хампарцумян.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР