Това не се нарича коалиция, това се нарича отговорност. Аз

...
Това не се нарича коалиция, това се нарича отговорност. Аз
Коментари Харесай

Борисов за проектокабинета „Денков-Габриел“: Това не е коалиция, това е отговорност

Това не се назовава коалиция, това се назовава отговорност. Аз го назовавам отговорно държание на диаметрално противоположни като ненавист партии и в това време със 100% идентични стратегии. Това сподели Бойко Борисов пред публицисти по отношение на съглашението сред ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ за държавното управление на ротационен принцип с втория мандат, съобщи Дарик.

" Ако се загърби егото, както направихме аз, Кирил Петков и Христо Иванов , ще преодолеем хаоса и рецесията ", добави той.

От думите му стана ясно, че държавното управление се прави от Мария Габриел и учен Николай Денков. Както и договарянията се водят напълно от нея. " Дали сме на Мария Габриел 100% от правата да направи подобен кабинет, да направи взаимни отстъпки, само че да има постоянно държавно управление " , сподели той.

" Споразумението се подписва пред очите на народа. Минаха две години в безпорядък, престъпност, контрабанда, миграция, инфлация, беднотия - без ред от План за възобновяване, без вложения. Всъщност това, което откриха за две години е това, което ние направихме ", изрично съобщи водачът на ГЕРБ.

Бойко Борисов поздрави водачите на " Продължаваме промяната " и " Демократична България ".

Припомняме, че ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ са подготвени да излъчат министър председатели от двете обединения на ротационен принцип.Това стана ясно по време на взаимна конференция на двете обединения.

Този формат не е коалиция, напротив- той е основан точно тъй като не можем да създадем коалиция с ГЕРБ. Коалицията щеше да е доста по-лесна, в случай че си имахме доверие, само че ние, както споделих и преди, си нямаме.И тъй като си нямаме, би трябвало да влеземв тази комплицирана структура на сменяне на министър-председател след 9 месеца. Това написа във Facebook съпредседателят на „ Продължаваме Промяната “ Кирил Петков.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР