Това не се хареса особено на Симеонов, който отговаряше троснато

...
Това не се хареса особено на Симеонов, който отговаряше троснато
Коментари Харесай

Никога Не Пада По Гръб! Приклещиха Го, Но Валери Симеонов Накара Виктор И Аделина Да Си Говорят Сами!

Това не се хареса изключително на Симеонов, който отговаряше троснато на водещите, които започнаха да го " обстрелват " с персонални въпроси. " Сега разбирам, че ще има блиц въпроси ", стартира ядосано водачът на НФСБ. На въпрос какъв брой би трябвало да бъде заплатата в България, Симеонов съобщи:

" Аз мога да кажа и 2000 лв., само че това не е действително ".

Водачът на листата на „ Патриоти за Валери Симеонов (НФСБ и Средна Европейска класа) ” разкри, че живее с към 1000 лв. на месец с непосредствен човек. Той също по този начин изясни, че употребява асансьор, защото живее на 11-ия етаж. Той отхвърли да отговори на въпроса кой съгласно него е най-хубавият настоящ политик сега. Посочи историческа персона – Захари Стоянов. Като максимален негов недостатък, Симеонов уточни – доверчивостта.

Попитан по какъв начин е прекарал последната си отпуска, водачът на НФСБ съобщи: „ Малко на Черноморието. Съчетах почивката с инспекциите през нощта ”. „ Гордея се с това, че съм българин, срамя се от някои представители на нашата нация ”, съобщи още Симеонов. По отношение на оставката на министърът на земеделието Румен Порожанов, Валери Симеонов разяснява, че е желал оставката му от Бойко Борисов преди време.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР