Това не са базови и официално очаквани, а възможни сценарии,

...
Това не са базови и официално очаквани, а възможни сценарии,
Коментари Харесай

Шокиращи финансови прогнози на датска банка за 2018 г.

Това не са базови и публично предстоящи, а вероятни сюжети, които биха повлияли мощно на стопанската система.

През 2017 година година две от техните прогнози се сбъднаха-биткойнът и мексиканското песо нарастнаха, въпреки и в непредвидени за мнозина граници. Според тях, през 2018 година курсовете на $ и еврото ще се изравнят, а валути на разрастващи се страни, измежду които и съветската рубла, ще претърпяут амортизация.

Особено противоречиви са две от прогнозите им- че Федералният запас на Съединени американски щати ще мине под контрола на президента на страната и че биткойнът ще претърпи грамаден срив на цената.

Освен това, банковите специалисти допускат, че Китай ще премине на петролни юани, а американската компания Tencen ще стане най-гольямата по пазарна капитализация в света.

Датската банка прави и някои политически прогнози, свързани със международната стопанска система. да вземем за пример, че на идните следващата година избори за Конгреса на Съединени американски щати ще има мощна лява вълна и демократите ще победят с огромна преднина. За Африка Saxo Bank предвижда демократизация на страните с властническо ръководство и огромна роля на ЮАР в тези процеси.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР