Това не означава промяна в отношението към ГЕРБ, каза КаракачановМалката

...
Това не означава промяна в отношението към ГЕРБ, каза КаракачановМалката
Коментари Харесай

Малката коалиция се разпадна

Това не значи смяна в отношението към ГЕРБ, сподели Каракачанов
Малката коалиция се разпадна. Обединените патриоти към този момент не съществуват. Вътрешна македонска революционна организация и НФСБ се разделят дефинитивно с " Атака ", заяви в предаването " Лице в лице " по бТВ депутатът от НФСБ Славчо Атанасов. " Атака " е изключена от обединението, сподели Атанасов. Той добави, че депутатите на Вътрешна македонска революционна организация и НФСБ към този момент няма да се преценяват и да търсят общи решения с партията на Волен Сидеров.

Стигна се до решение, че по този начин повече не може да се продължава и на процедура от през днешния ден се разделяме. Раздялата с " Атака " към този момент е реалност, безапелационен бе Атанасов.

За излизане на патриотите от ръководството обаче към този момент не става въпрос. Не е ясно обаче какво става с съдружното съглашение с ГЕРБ, нито по какъв начин ще се вземат оттук насетне решенията в огромната коалиция.

Стигна се до извод, че не може повече да сме " орел, рак и щука " и да не даваме положителни послания към българското общество. Това беше неизбежно. В последна сметка, когато сътрудниците в една коалиция не работят добре, си вземат сбогом, изясни развода на патриотите Славчо Атанасов.

Вътрешна македонска революционна организация хвърли виновността за раздялата главно върху Волен Сидеров. " Поискахме информация от Народното събрание по отношение на присъединяване на депутатите в гласуванията. Тя сподели, че водачът на " Атака " Волен Сидеров е взел участие в 252 от 8173 гласувания, което е 3,7%. Той се изключва поради незадоволително присъединяване в работата, както и Павел Шопов, и Чуков водят непрекъсната акция против сътрудниците си, акция на очерняне ", сподели малко по-късно на брифинг Искрен Веселинов от Вътрешна македонска революционна организация.  

" Повече от една година обединението Обединени патриоти не работи. Системен бойкот, офанзиви лични първо срешу валери Симеонов, след което против мен персонално, против сътрудници. истината е, че по този начин не става. Не единствено полтическите граници бяха нарушени, бяха нарушени човешките ", съобщи и водачът на воеводите вицепремиерът Красимир Каракачанов.
" Явно сътрудниците от " Атака " не желаят да работят с НФСБ и Вътрешна македонска революционна организация, по тази причина ние ги освобождаваме от това обвързване - дано плуват в свободния океан ", добави той.

Каракачанов разясни, че това не значи смяна в отношението към ГЕРБ. Управляващото болшинство е устойчиво, увери той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР