Това не може да бъде направено от нормален човек. Кой

...
Това не може да бъде направено от нормален човек. Кой
Коментари Харесай

Бившият директор на отдел Убийства за изверга Мартин: Той е с психопатни отклонения

 Това не може да бъде направено от естествен човек. Кой би по протегнал ръка на едно почтено детенце? Това разяснява някогашният шеф на отдел " Убийства " в Министерство на вътрешните работи Ботьо Ботев в ефира на bTV във връзка убийството и изнасилването на 7-годишната Кристин Стефанова. По думите му Мартин несъмнено има някакви психологични отклонения.  

" Няма по какъв начин един естествен човек да посегне на дете на такава възраст и то полово. Подобни случаи не са необичайност в престъпната процедура. Ако би трябвало да създадем оценка - при него е имало признаци за сходни закононарушения, а точно опит за обезчестяване на младо момиче. Неговите дейности и държания са се отличавали от естествените за неговата възраст ", разяснява още той.

По думите на Ботев той е с психопатни отклонения. " Не са малко педофилите в България. Нима от тези хора не може да излезе сходен случай. В Ботунец бе убита 4-годишната Десислава, в никакъв случай няма да го не помни този случай ", сподели още той. В един подобен миг той не осъзнава, това което прави или в случай че го осъзнава, не ги прави оценка, сподели криминалистът.

Попитан какво може да е отключило експанзията, Ботев съобщи, че не могат да се оправдаят сходни дейности. На въпрос дали е изтърван от органите на реда, той съобщи, че е мъчно да се направи оценка и да се вземат ограничения за сходни обекти. Попитан за останките край Негован, Ботев съобщи, че да лишиш от живот човек е брутално, безочливо и грубо и не може да разяснява случая, тъй като не е осведомен в детайли с него.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР