Това не е служебен кабинет, а предизборен щаб. Те говорят

...
Това не е служебен кабинет, а предизборен щаб. Те говорят
Коментари Харесай

Борисов се усъмни в честността на следващите избори и машинното гласуване

" Това не е длъжностен кабинет, а избирателен щаб. Те приказват против партия. Те не могат да обяснят по какъв начин ще защитят машините в чужбина. Те желаят да скапват изборите и по този метод държавното управление да продължи в изискванията на тирания ".
Това сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, който се включи на среща с млади представители на партията. Заедно с него е и водачът на ГЕРБ - младежи Георг Георгиев, Делян Добрев и някогашният народен представител Христо Гаджев.
 Лайв във Facebook печели доверието на гласоподавателя Лайв във Facebook печели доверието на гласоподавателя
Освен парламентарни избори през април и нов парламент, месецът беше белязан и от марката " Бойко Борисов във Facebook ". Включване след вк...

" Със 165 души не съумяха да създадат държавно управление, а всеки си говореше за своята предизборна акция.
Самият Радев гласоподава към 3 мин. и 40 сек. ", сподели още Борисов, като съобщи, че единствената работа на предишния парламент са били измененията в изборното законодателство, което ще докара до нечестни избори.
" Друг член от предизборния щаб на Радев сподели две неща: изтегляне на нов държавен дълг няма да се наложи, а до края на юни фискално страната стои добре ", съобщи още Борисов във връзка думите на служебния министър на финансите Асен Василев.
 Борисов на среща с млади представители на ГЕРБ, насочи нови обвинявания към Радев и служебния кабинет (ВИДЕО) Борисов на среща с млади представители на ГЕРБ, насочи нови обвинявания към Радев и служебния кабинет (ВИДЕО)
Бившият министър председател Бойко Борисов организира среща с млади представители на ГЕРБ, която се излъчва онлайн във Facebook. Той им даде думата за...

Той прикани младежите да надградят направеното от ГЕРБ, а свършеното до момента не може да бъде отнето.
" От вас желая да лъха добрина, хрумвания, творчество ", сподели още Борисов.
След като един от младежите се показа и съобщи, че е от Разград, Борисов подсети за бъдещия цех за ваксини, който ще бъде там, определяйки го като неповторимо оборудване.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР