Това не е просто едно убийство, това е гилотиране. Той

...
Това не е просто едно убийство, това е гилотиране. Той
Коментари Харесай

Лора Крумова: Колеги две години не вдигаха телефона на Милен Цветков

Това не е просто едно ликвидиране, това е гилотиране. Той е нямал никакъв късмет. Това сподели журналистката Лора Крумова, разяснявайки злополуката, при която почина Милен Цветков.

Не желая да съм на мястото на родителите на това момче, сигурна съм, че минават през пъкъла. Сега е изключително значимо да забележим правораздаване и то същинско и не го виждаме. 2 дни откакто стана това с Милен, пуснаха Йоан Матев под домакински арест, тъй като се бавели съвещанията. Държавата и ръководещите непрестанно ни демонстрират, че сме нищожества, добави тя

 

Беше доста леко да се работи с Милен Цветков. Той употребяваше иронията си във всички обстановки. Би я използвал и към мен, че съм в телевизионно студио. Аз отхвърлих на доста другари изявление, тъй като не си имах вяра, че мога да устоя диалог за Милен. Това сподели журналистката Лора Крумова пред bTV.



" Той толкоз елементарно поставяше граници в общуването с хората. Заради неговата директност го усещах непосредствен. Той беше като градски Робин Худ. Един другар часове преди злополуката ми сподели, че го е видял. Всеки го усеща непосредствен. Той се бореше за себе си, само че борейки се за себе си имаше стандартите да се бори за всички ", сподели тя.

" Аз пострадвам за него като другар, макар че не съм най-близкия му човек и по тази причина се укорявам. Гледам видеа на нас през годините и виждам гениалността му. Той създаваше една артистичност във влизането в диалога. Задаваше въпроси, които хората даже не са се сещали, че желаят да зададат. Беше доста гальовен в общуването с околните си. Когато той пристигна в утринния блок, аз бях негов сътрудник, беше махнат Коритаров и по-късно пристигна Милен. Беше като глътка пресен въздух. Той е дал път на доста младежи. Той умееше да вижда в хората гения ", добави Крумова през сълзи.

" Има версия, че Кристиан е желал да види какво е да натиснеш газта до дъно. Това приказва за една апатия в хора, които не е имало защо да се заловен през живота си ", добави журналистката.

" Искам да знам какво се е случило. Каква е повода, какво е станало. Това е единственото, което ме интересува. Когато видях фрагментите, той не е имал късмет. Това момче го е екзекутирало. Това е скорост, която занапред ще се откри, приказва се за 130 км/ч. Този удар не му е дал никакъв късмет. Искам да успокоя хората, които са му помогнали. Тези които му се притекоха на помощ, му помогнаха да не загуби живота си по този начин както той не искаше - сред ламарините ", добави тя.

" В последните 2 години негови сътрудници не му подвигаха телефона, той беше сюрпризиран. Той оставяше чувството, че отново ще се върне ", сподели още Крумова.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън и политизиране на обстановката.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Примери за подправени вести за ковид:

Лъжа 1: "Италиански духовник умря, откакто отстъпи респиратора си на по-млад пациент " - Манипулация в търсене на сензация . Оказа се, че 72-годишният пасторът дълги години е страдал от тежко заболяване и просто отказал машинката, тъй като я мразел. (истината виж тук https://petel.bg/BBS--Falshiva-novina-e--che-pastor-v-Italiya-e-pochinal--sled-kato-dal-respiratora-si-na-po-mlad-chovek__359373)

Лъжа 2 "Масови гробове за жертви на COVID-19 на остров Харт в Ню Йорк ". Манипулация . Всъщност, остров Харт от век и половина е обичайното място за безконечен покой на нюйоркчаните, чиито близки не са открити или не са се погрижели за своите мъртъвци. (истината виж тук https://petel.bg/Ne--V-Nyu-York-ne-pogrebvat-v-masovi-grobove-pochinalite-ot-koronavirus--Poredna-manipulatsiya-e-__359712)

Лъжа 3 " 5000 медицински сестри умряли в Италия " . Абсолютно подправена вест, както и фотосите с ковчезите в Италия, които се оказаха от нещастието с потъналия през 2015 година транспортен съд със 700 бежанци от Либия в Лампедуза. (истината виж тук https://petel.bg/Ne--5000-meditsinski-sestri-ne-sa-pochinali-v-Italiya-ot-koronavirus--BNR-se-izvinyava-za-nevyarnata-informatsiya__358574)

Лъжа 4 "Швеция се насочва към злополука ". Швеция не се насочва към злополука. (Истината виж тук https://petel.bg/SHvetsiya-prodalzhava-s-liberalniya-podhod-kam-koronavirusa--Kakvo-shhe-stane--ako-se-spravi-po-dobre-ot-ostanalite--__360254)

Лъжа 5 "Източна Европа се оправя по-добре от Западна с ковид ". Политическа операция на локалните държавни управления, с цел да натрупат рейтинг. Просто източноевропейските страни са с по-слаби здравни системи и по-слаба организация и вършат по-малко проби (Истината виж тук https://petel.bg/Zapadnite-medii-zapochnaha-da-razkrivat-istinata--Iztochna-Evropa---nyama-testove--ima-tsenzura-i-izkusheniya-za-diktatura__358072)

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X&t
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР