Това не е коментар, а изброяване на факти. 2020 година.

...
Това не е коментар, а изброяване на факти. 2020 година.
Коментари Харесай

Факти и цитати: Който ругаеше протестите преди, днес ругае подкрепата

Това не е коментар, а изброяване на обстоятелства.

2020 година. Борисов съобщи, че митингите са платени. Дори сподели, че знае от кого. Нито Министерство на вътрешните работи, нито ДАНС, нито даже неговия съдружник основният прокурор Гешев съумяха да потвърдят най-малко един случай на платени протестиращи.

Тома Биков от ГЕРБ: За мен няма никакво подозрение, че тези агитки са пратени от Васил Божков.

Красимир Каракачанов, водач на Вътрешна македонска революционна организация и част от ръководството на ГЕРБ също твърдеше, че митингите са платени. Дори рeцитираше някаква цена. Каракачанов бе силов вице-премиер, който отговаряше с изключение на за армията и за Министерство на вътрешните работи и значително служби. Нищо.

Ангел Джамбазки, който е евродепутат от Вътрешна македонска революционна организация, заливаше с вода протестиращи от прозорците на офиса на партията.

Лидерът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ дефинира тогава митингите като „ безредни и непоследователни дейности, където задачата не е ясна и се губи, а има и популистки дейности “.

Брутално полицейско принуждение беляза митингите преди две години. Да не забравяме това. Министерство на вътрешните работи бе ръководено тогава от двама министри, посочени персонално от Борисов.

***

Днес против кабинета „ Петков “ са: ГЕРБ на Борисов, Движение за права и свободи на Карадайъ, Джамбазки от Вътрешна македонска революционна организация блокира домът на Петков, Биков държи пламенни речи против настоящето ръководство.

Карадайъ: Това държавното управление е най-лошото за последните 32 години. Ние от Движение за права и свободи пазиме националния интерес.

Делян Добрев от ГЕРБ: Почтените от Политическа партия към този момент 10 дни пазарят депутати.

Костадин Костадинов, „ Възраждане “ за подкрепящите държавното управление и към този момент някогашния ръководител на Народно събрание Никола Минчев: Нека не допуснем тази фашистка сган, тези платени да дойдат пред Народното събрание.

Джейхан Ибрямов от Движение за права и свободи: В Народното събрание се пазарят депутати.

***

Президентът Румен Радев: Парламентът не е пазарище – едните пазарят депутати, другите се канят да договарят да връщат остарелия корупционен модел. И двете страни убиват доверието и очакванията на българите.

Фрог нюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР