Това не беше посягане, то си е направо опит за

...
Това не беше посягане, то си е направо опит за
Коментари Харесай

Главните действащи лица изложиха своите версии за боя на Нова година в Симитли

 " Това не беше посегателство, то си е напряко опит за ликвидиране, бутилката за шампанско не е елементарна бутилка, по-тежка е от другите. След хвърлянето на бутилката той (кметът Апостол Апостолов) се качи по стълбите, удари ме първо мен и сподели: " Ти си мъртъв, ще те убия ". Това сподели предприемачът и притежател на заведение Методи Бачев във връзка всеобщия пердах в Симитли точно на Нова година.

В багра вземат участие още кметът Апостол Апостолов, синът му - депутатът от ГЕРБ Стефан Апостолов.

На фрагментите от камерите в центъра на Симитли се виждат разменените юмруци, има паднали хора и други, които се пробват да разтърват биещите се.

След 24 ч. - след речта на президента, гостите на заведението излязоха на терасата да гледат новогодишната заря, проведена от кметството. В един миг се появи кметът доста пийнал, с бутилка шампанско в ръка. Аз с моя наследник и негово приятелче, и двамата са на 14 година, бяхме застанали на ръба на терасата и хвърляхме пиратки, обикновено е, Нова година е. Той имаше бутилка шампанско в ръката, първо изля течността против нас и по-късно с неповторима завист я хвърли против мен и против децата. Само с помощта на голям шанс някой не пострада съществено ", е версията на Бачев, която изложи пред бТВ.

По думите му причина за експанзията на градоначалника може да е фактът, че на хорото на площада имало десетина души, а пред заведението - стотина души. Явно това е подразнило кмета.

На въпроса има ли спор с Апостолов Бачев отговори: " Ние живеем на 150-200 м един от различен, през годините са се случвали доста неща сред нас. Преди 3-4 години направих едно не доста лицеприятно изявление, може би оттова се наслагва с струпване. По принцип аз нямам никакви връзки с този човек последните 3 години ".

Бачев твърди още, че е бил удрян и от сина на кмета - депутата Стефан Апостолов, който дошъл малко след градоначалника пред заведението.

Апостол Апостолов изложи през вчерашния ден своята версия за всеобщия пердах през вчерашния ден.

" Хвърляха пиратки по хората, изместиха хорото от площада. Аз потеглих към тях да ги поздравя с бутилка шампанско. Тръгнах да ги поздравя, те почнаха да хвърлят пиратки по мен, качих се горе на терасата, споделих какво вършиме - нелепости и по този начин нататък, отнесох два- три шамара ", твърди кметът.

Бачев е безапелационен, че никой от заведението не е хвърлял пиратки по хора от площада.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР