Това не беше честна битка. Състезатели в смесените бойни изкуства

...
Това не беше честна битка. Състезатели в смесените бойни изкуства
Коментари Харесай

UFC трябва да покаже, че е готов за праймтайма

Това не беше почтена борба. Състезатели в смесените бойни изкуства преди години съдиха UFC и неговите корпоративни прародители, обвинявайки ги в осъществяване на противозаконна „ монопсония “. ММА бойците настояват, че UFC предотвратява конкуренцията на пазара на труда в спорта, което ги оставя съвсем договорно обвързани да вземат участие единствено в борби, проведени от организацията на UFC. Като такива, те бяха лишени от обективни, пазарно насочени заплати, които съгласно тях им костват общо 1,6 милиарда $. Съдебният спор трябваше да бъде забележителност в правата на служащите.

Вместо да отиде на тепиха, UFC по-рано този месец уреди висящите каузи за $335 милиона, преди планувания развой през април. Крайните вреди можеха да бъдат в региона на няколко милиарда $, тъй че съглашението, въпреки и да не беше на ниска цена, си струваше да бъде позволено рано.

Веднъж маргиналният спорт изсече милиардери измежду първите си поддръжници и притегли вложители през годините, като да вземем за пример като KK...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР