Това Народно събрание събира големи мнозинства по различни теми“, написа

...
Това Народно събрание събира големи мнозинства по различни теми“, написа
Коментари Харесай

Борисов: Това Народно събрание събира големи мнозинства

„ Това Народно заседание събира огромни болшинства по разнообразни тематики “, написа във Фейсбук водачът на ГЕРБ Бойко Борисов. И уточни – „ с такива болшинства бяха гласувани решенията и за обезщетенията за електрическа енергия за бизнеса, и за “удължителния ” бюджет, и за Еврозоната, и за Шенген, и за Украйна, и за F-16 “.

Не е ясно дали Борисов приказва за огромните болшинства в 48-мия Парламент, разяснявайки опциите за съставяне на постоянно държавно управление, само че факт е, че обявата му идва в миг таман преди връчване на третия мандат и преди президентът Румен Радев да е оповестил кой ще го получи.

„ Днес със 184 гласа „ за “, нито един „ срещу “ и нито един „ въздържал се “ народните представители одобриха на първо четене предложенията на ГЕРБ-СДС хората с увреждания да не губят правата си при забавено освидетелстване и да не бъдат ощетявани “, написа той и разгласява кадър на гласуването.

„ Днешното гласоподаване затвърждава думите ми, че това Народно събрание събира огромни болшинства по разнообразни тематики. Напомням, че с такива болшинства бяха гласувани решенията и за обезщетенията за електрическа енергия за бизнеса, и за “удължителния ” бюджет, и за Еврозоната, и за Шенген, и за Украйна, и за F-16 “, сподели още Борисов.

Преди дни водачът на ГЕРБ сподели, че би трябвало да има държавно управление и уточни: „ Нека се разгласи кабинет с министър председател Христо Иванов “.
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР