Това написа във Facebook съпредседателят на Демократична България Христо Иванов

...
Това написа във Facebook съпредседателят на Демократична България Христо Иванов
Коментари Харесай

Христо Иванов: Чакаме формулата на ИТН. Няма да сме притиснати до стената с торба имена, за които да гласуваме

Това написа във Фейсбук съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов след повишеното през днешния ден напрежение сред обединяването и партията на Слави Трифонов - " ИТН ".

" Поставихме въпрос дали ще има ясно стихотворец политически ангажимент във връзка с избрани политики или ще продължим да водим раздумки. Попитахме за значимостта на хората, които ще бъдат препоръчани и за техните качества. Интересуваме се от това дали препоръчаната формулата ще бъде осъзнато разграничена от ГЕРБ и Движение за права и свободи. На нито един от тези въпроси не получихме отговор ", уточни Христо Иванов.

" Видяхме единствено една много съмнителна лична офанзива, с която се смесват обстоятелства от търговски спор с квалификации от Наказателния кодекс. Нека никой да не се пробва да ни трансферира отговорността за това, че не може да формулира безапелационен състав на министерски съвет. Въпросът е да има явен ангажимент от най-високо политическо равнище, тъй като без това, става дума за котка в чувал ", добави още съпредседателят не " Демократична България ".

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР