Това написа в Instagram актьорът Саша Барън Коен. Той е

...
Това написа в Instagram актьорът Саша Барън Коен. Той е
Коментари Харесай

Саша Барън Коен: Поздравления, България! Даде ни невероятно талантливата и смела Мария Бакалова

Това написа в Instagram артистът Саша Барън Коен. Той е екранният татко на Тутар, в чийто облик влиза Бакалова в лентата.

Бакалова е първата българка, която получава номинация за най-престижната статуетка в света на киното, освен това в една от най-популярните категории - за поддържаща женска роля. Конкуренцията ѝ по никакъв начин не е дребна, като тя ще би трябвало да надвие Глен Клоуз.

За Бакалова “Борат 2” е първата продукция, с която добива международен триумф, само че надали ще е последната, без значение, че може и да не завоюва “Оскар”. В момента тя е в Лондон поради фотосите на игралния филм “Балонът”, в който си партнира с Дейвид Духовни и Педро Паскал. Другите актриси в категорията за най-хубава поддържаща женска роля са Аманда Сейфрид, Оливия Колман и южнокорейката Юн Юх-джунг. Саша Барън Коен също е измежду номинираните. Той ще се състезава за най-хубава поддържаща мъжка роля, само че не поради “Борат 2”, а поради присъединяване си в “Процесът против Чикаго 7”. Антъни Хопкинс, Гари Олдман и Франсис Макдорманд са единствено дребна част от имената на актьорите, които ще се включат онлайн от домовете си в церемонията по награждаването, която е на 26 април.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР