Това, на което ще ви обърнем внимание не е нещо

...
Това, на което ще ви обърнем внимание не е нещо
Коментари Харесай

Липсата на качествени майстори се отразява на джоба на собствениците на автомобили

Това, на което ще ви обърнем внимание не е нещо ново, само че непрекъснато мутира като вирус. В много от автомобилните сервизи майсторите не са на равнището, което изисква производителят и притежателите, само че заради неналичието на фрагменти, вносителите взимат и подобен личен състав. Ситуацията обаче, в последна сметка се отразява на клиента. По какъв метод? Ето единствено един образец.

Да кажем, че датчик за стотинки се скапва и температурата на охлаждащата течност стартира да се повишава. Двигателят стартира да загрява. Недобросъвестни майстори, не могат или не желаят да " виждат " този датчик по време на диагностика и се стартират интервенции със промяна на антифриз, детайли по охладителната система и даже нагревател.

В началото за клиента това ще значи единствено загуба на време, тъй като колата е гаранционна. Дилърът също не губи, тъй като прави цялата работа за сметка на производителя. Но когато гаранцията завърши и казусът продължава, самият притежател неизбежно " влиза в премеждие ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР