Това момиченце, което досущ прилича на кукла Барби, се казва

...
Това момиченце, което досущ прилича на кукла Барби, се казва
Коментари Харесай

Живата кукла Барби порасна. Вижте как изглежда сега

Това момиченце, което съвсем наподобява на кукла Барби, се споделя Айра Браун е родено в Съединени американски щати. Малката хубавица стартира кариерата си на модел на 2 годинки. Благодарение на неповторимата си хубост се прочу по целия свят безусловно за една нощ.

Родителите на Айра забелязали, че щерка им има доста невероятна осанка и наподобява като жива кукла. Направили ѝ няколко фотоси и ги изпратили до няколко фешън организации. Не доста дълго по-късно получили покана за професионална фотосесия.
 Живата кукла Барби порасна. Вижте по какъв начин наподобява в този момент (СНИМКИ)

Фотографът, без да се колебае, решил да направи фотосесия на момиченцето като кукла Барби. А когато фотосите се появили в един от локалните уеб сайтове, незабавно почнали да се споделят по целия свят.



Никой не очаквал, че фотографиите на дребната Айра ще провокират подобен възторг. Всички се възхищавали на удивителния ѝ външен тип, а някои даже не вярвали, че това е същинско момиче.

На улицата непознати почнали да стопират родителите ѝ и да ги молят да се снимат с дребната хубавица. Айра станала извънредно известна за голяма наслада на мама и баща.

Вместо да играе с другари, тя прекарвала съвсем цялото си свободно време на снимачната площадка.

Всеки ден по лицето ѝ професионални гримьори нанасяли тонове козметика. Майка ѝ даже я водила на козметик, който да придаде на лицето ѝ тип на порцеланова кукла.

Снимките и стилната кариера траяли няколко години, а с течение на времето Айра все по-малко приличала на кукла. Агенциите спрели да я канят на фотосесии и славата ѝ почнала да утихва.

Днес тя е на 11 години на път да стане тийнейджърка и въобще не наподобява на Барби.
 Живата кукла Барби порасна. Вижте по какъв начин наподобява в този момент (СНИМКИ)

Външният ѝ тип е все по този начин хубав, само че не и като русата кукла, по която всички бяха луди преди години.

Вече никой не я търси за фотосесии и живее елементарен живот, който по нищо не подсказва, че в в миналото е имала шеметна кариера. Днес Айра като че ли е решила да не помни за предишното си на модел и да стартира всичко от нулата като обикновено момиче.

Въпреки че бе звезда единствено за 6 години, целият свят ще я помни като момиченцето с извънредно необикновена осанка.
 Живата кукла Барби порасна. Вижте по какъв начин наподобява в този момент (СНИМКИ)

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР