Това момче е било антисоциален тип, било е известно с

...
Това момче е било антисоциален тип, било е известно с
Коментари Харесай

Ботьо Ботев: Агресията на момчето в Галиче е била предизвестена

Това момче е било противообществен вид, било е известно с дейностите си. Съответните полицейски служби са длъжни да имат информация за действията му и да се вземат съответни ограничения. Спрямо това лице е трябвало най-малкото да има наблюдаване.
Това сподели пред Нова телевизия някогашният шеф на отдел " Убийства " в Министерство на вътрешните работи Ботьо Ботев във връзка жестокото ликвидиране на 18-годишната Андрея във врачанското село Галиче през уикенда. Непълнолетен юноша е арестуван за убийството. Той е комшия на жертвата.

" Живее самичък, от кое място е придобивал средства за живеене – очевидно е правил закононарушения през всичките години на оформянето му като персона. Кметът на селото не е ли знаел какво прави това момче? ", сподели още Ботев.

Доскоро Галиче беше образец, че можеш да вършиш закононарушения без наказване. Нападанатият предходната година от това момче възрастен човек едвам е оживял. За такива хора като това момче – антисоциални, примитивни, е ясно, че ще продължат да правят още по-жестоки закононарушения. Момичето е станало жертва на доста първичен човек, разяснява престъпният психолог Тодор Тодоров.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР