Това може да стане след среща утре с БорисовТол системата

...
Това може да стане след среща утре с БорисовТол системата
Коментари Харесай

Отлагат тол системата с 6 месеца, таксите - минимални?

Това може да стане след среща на следващия ден с Борисов

Тол системата може да се отсрочи с 6 месеца като размерът на таксите да е най-малък, изясни зам. министърът на районното развиване Николай Нанков.

Дали ще има отсрочване ще се разбере на следващия ден, стана ясно от конференция през днешния ден, пише  " 24 часа " . На 16 май точно се чака превозвачите и представители на транспортните компании да се срещнат с премиера Бойко Борисов, с цел да обсъдят цената на тол таксите. Също по този начин ще се преглежда обсега на пътищата.

" Подробности във връзка с цените ще станат ясни след утрешната среща. Компромисът ще бъде някъде по средата ", изясни Нанков.

Той разяснява прогнозите за повишаване на услуги при въвеждането на тол таксите и изясни, че те са по отношение на данните, направени от консултанта Световна банка.

" Появиха се през днешния ден подправени вести или спекулации, че офшорна кипърска компания ще събира тол такси. Това е безспорна нечиста сделка. Вторият снабдител е с напълно българско присъединяване. Пари от България през офшорни компании няма да изтичат ", даде обещание още Нанков.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР