Това може да се случи само в България. Бившият главен

...
Това може да се случи само в България. Бившият главен
Коментари Харесай

КОЙ „изпра“ биографиите на Светлозар Лазаров и Георги Харизанов? 


Това може да се случи единствено в България. Бившият основен секретар на Министерство на вътрешните работи, Светлозар Лазаров, поради чиято несръчност почина баретата Емил Шарков, при злощастната акция в Лясковец, неотдавна е в общественото пространство. Същият Лазаров, който в случай че има грам съвест и морал трябваше да се скрие вдън земя, след гафа си, довел до гибелта на Емил Шарков. Но не би! Лицето Лазаров се върна на бял кон, като народен координатор на партия „Атака“, конфигуриран там, съгласно анализатори от Делян Пеевски. Що за безочлив човек би трябвало да си, вместо да си посипеш главата с пепел, от несръчен основен секретар да се направиш на политик? Какво схваща от политика Светлозар Лазаров? Нищо, само че за жалост няма да е нито първият, нито последният, който ще се прави на политик и ще преразказва непознати тези. Преди него друго лице, Георги Харизанов се преквалифицира от бордовак в държавно дружество…. в политически анализатор.

 Обвиняем за кражба в изключително огромни размери, обвиняем за закана и наказан условно за рекет, Харизанов неизвестно с чия защита бе назначен за ръководител на Борда на Напоителни системи. Никой не знае какво е работил Харизанов преди този момент, нито дали е приключил Датския лицей, както твърди. Когато стана ясно, че бордовакът е съден се развихри скандал и бе отхвърлен, макар пламенната отбрана, която получи от министър Мирослав Найденов, който неуместно го съпостави с Бил Гейтс?! След уволнението Харизанов изчезна за малко от общественото пространство и след това се появи, като част от  някакъв институт за дясна политика. Започна да обикаля националните малките екрани, където се прави на политически анализатор, енергично пази ГЕРБ, разгласява фотоси с премира Борисов и си мисли, че някой е не запомнил тъмното му минало.

Родните птици Феникс – Светлозар Лазаров и Георги Харизанов съумяват в превъплъщенията си, тъй като у нас няма развито гражданско общество, има безкритични медии, които ги одобряват в новите им функции и не обръщат взор към предишното им – скандално и изпълнено с гафове. Това няма по какъв начин да се случи в бяла страна – там такива „ герои ” медиите ги разпъват на кръст, обществото ги жигосва и ги кара да се приберат по мишите дупки, откъдето са пристигнали.

Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР