Това може би е идеалната работа за хората, които обичат

...
Това може би е идеалната работа за хората, които обичат
Коментари Харесай

Вижте къде се търси се бавачка срещу заплата от 129 000 долара

Това може би е идеалната работа за хората, които обичат децата и могат да се оправят в сложни обстановки.

Заможно семейство с жилища по целия свят си търси опитна бавачка в Лондон. Екстрите включват интернационалните пътувания, храна от първокласен началник готвач и възнаграждение в размер на 100 000 паунда (128 680 долара) годишно.

" Търсим висококвалифицирана бавачка, с обучение в региона на детската логика на психиката, без лични деца и мининум 15 години опит, " написа майката в публикация на Childcare.co.uk.

Идеалният претендент би трябвало да е подготвен в самозащита, само че родителите ще платят утвърденият претендент да премине образование, в случай че към този момент не е експерт по бойни изкуства.

Това образование е наложително и не предстои на разискване.

Родителите, които разполагат с жилища в Лондон, Барбадос, Кейптаун и Атланта, имат четири деца на възраст сред 2 и 15 година Те желаят бавачка, която да живее с тях и на която може да й се постанова да пътува в чужбина до три пъти седмично.

Изискванията за тази работа обаче са много съществени. Одобреният претендент ще работи 6 дни в седмицата от 7 сутринта до 8 вечерта, като също по този начин ще взема присъединяване в домашното образование на децата, които не вървят на учебно заведение.

От евентуалната бавачка също по този начин ще се чака да извършва разнообразни поръчки и да транспортира децата до разнообразни места, като за тази цел ще има разполагаем фамилния автопарк, който включва Porsche, Range Rover и Maserati.

Успелият претендент също по този начин ще би трябвало да внимава по какъв начин прекарва времето си, когато не е на работа.

" Нямаме искания какво ще прави бавачката в свободното си време, само че злоупотребата с алкохол, както и използването на опиати няма да бъдат толерирани и ще доведат до неотложно освобождение, " показва майката.

Самоличността на фамилията и на майката, която основава тази публикация за работа, към този момент остават неразбираеми, само че майката е удостоверила пред CNBC, че обявата е действителна.

" Получили сме над 300 кандидатури до момента, само че множеството претенденти не дават отговор на всички условия, " споделя тя.

" Неколцина от претендентите са почтени да влязат в шортлистата! "

Одобреният претендент също по този начин ще би трябвало да подпише съглашение за конфиденциалност.

Обявявата се е появила за първи път на 9 август, съгласно уеб страницата. Childcare.co.uk е английска платформа, която свързва родители с хора, които дават услуги в областта на детските грижи, като детегледачки, бавачки и частни учители, и има над 1.5 милиона консуматори.

Обявата е забелязана от над 874 души през последната седмица, съгласно уеб страницата.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР