Това мнение изрази в ефира на Нова телевизия журналистът Емилия

...
Това мнение изрази в ефира на Нова телевизия журналистът Емилия
Коментари Харесай

Журналистът Емилия Милчева: Без партийни структури, сами личности...

Това мнение изрази в ефира на Нова телевизия журналистът Емилия Милчева.

 

" Владислав Горанов да не води листа демонстрира, че партия, член на ЕНП, не може да си разреши да постави отпред човек, глобен по листата " Магнитски ", ще стои като леке на ревера. Въпреки това наподобява е важен за партията, както и Цвета Караянчева. Подреждането на листите демонстрира незаинтерсованост към желанията на гласоподавателите ", счита специалистът.

Политическият анализатор и PR Нидал Алгафари на собствен ред означи, че Движение за права и свободи е извлякла максимума от проблема с номинацията на Елена Йончева.

 

" Тя не е най-хубавият вид за евродепутат, може би има друга сделка - финансиране на нейни планове или някой пост. Йончева оказа помощ имиджово на Движение за права и свободи, а какво ще получи тя, занапред ще разбираме. Ваня Григорова ще обере от гласовете на хората, които са я харесвали като синдикалист. Тя ще направи добър резултат. Мая Манолова ще бъде с корав звук, а Григорова - ще бъде мост с другите. Ще са като неприятното и положителното куче. За ГЕРБ в 24 МИР доста по-добре би стояла Рая Назарян, в сравнение с Влади Горанов. Чисто имиджово тя наподобява по-различно около преговорния екип ", счита експертът.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР