Това ми е трети президент на Франция, с който работя.

...
Това ми е трети президент на Франция, с който работя.
Коментари Харесай

Борисов обясни какво мисли за новия френски президент и разкри къде ще го заведе, когато дойде в България

Това ми е трети президент на Франция, с който работя. Познавам Макрон, още когато беше финансов министър. Оптимист съм след срещата с него. Много оптимистичен и безоблачен човек е той. Това сподели пред публицисти след срещата си с френския президент Еманюел Макрон българският министър председател Бойко Борисов. „ България има необичаен късмет и с идното председателство, и с това, което сме постигнали като престиж, фактически да нападаме чакалнята на еврозоната. Това значи понижаване на лихвите по заемите, изключване на Европа на две скорости.
В момента френският финансов министър и нашият беседват по тематиката. Предстои сходен диалог с немския финансов министър.

Имаме необичаен късмет и в случай че се възползваме, това е моментът. Надявам се да го направим”, съобщи Борисов.
" Не се приема за добър звук да предпоставящ дати и периоди. Факт е, че в рамките дневно и Франция, и Германия беседват с България по тези теми”, сподели още той в отговор на въпрос може ли това да стане до януари идната година.

" Макрон сподели, че и на следващия ден може да пристигна в България. Но преценихме, че е по-добре това да стане август месец, тъй като тогава ще може да види и границата, и морето, и хубостите на България. Той обича България и желае да бъде деятелен. Това е добре за нас ", сподели още Бойко Борисов.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР