Това лято зрителите се отправят на „Мисия кино“ с кампанията

...
Това лято зрителите се отправят на „Мисия кино“ с кампанията
Коментари Харесай

Великите филми на „Великият понеделник“: 5 заглавия, които ти поставят мисия

Това лято феновете се насочат на „ Мисия кино “ с акцията на KINO NOVA „ Великият понеделник “. Любителите на качествените филми ще се трансфорат в секрети сътрудници с задача да изберат кой филм да гледат в понеделник вечер от 21:00 ч. Феновете на качественото кино към този момент могат да създадат своя избор всред впечатляващите заглавия в първата седмица на специфичния уебсайт: https://greatmonday.bg .

Вижте ТУК кои са заглавията >>>

 филм пуканки Istock

Зрителите могат да избират своя любимец и на Фейсбук страницата на канала, а филмът, събрал най-вече гласове, ще бъде излъчен идващия понеделник от 21.00 ч. по KINO NOVA . Всяка седмица двама от гласувалите ще получат страхотни брандирани тениски , а в края на акцията трима от всички дали своя глас по време на акцията, ще се борят за огромните награди – специфични шпионски часовници .
 image2_16x9.png С деца на море (версия с позитивен край) На фокус
Вижте ТУК кои са заглавията >>>

„ Великият понеделник “ дава опция на почитателите да избират заглавието, което да гледат всеки понеделник от 21.00 ч. по KINO NOVA. През лятото на 2013 година властта за първи път бе дадена в ръцете на феновете, а първият сезон на акцията бе отличен с бронзова премия Effie в категорията "Медийна реклама ".

Следете "Великият понеделник " в ефира на KINO NOVA и на Фейсбук страницата на KINO NOVA.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР