Това лято в българските грандове пристигнаха много интересни играчи, но

...
Това лято в българските грандове пристигнаха много интересни играчи, но
Коментари Харесай

Новото бижу на ЦСКА - отказал 11 милиона от Китай

Това лято в българските грандове дойдоха доста забавни играчи, само че един от най-любопитните измежду тях е нападателят Томи Юрич, който укрепи ЦСКА.
Много фактори са повлияли на Юрич, с цел да избере пътя на футболиста, само че най-важният от тях е фамилията. Той самият признава, че майка му и татко му са били огромни футболни почитатели. Всеки уикенд вкъщи гледат британската Висша лига, а татко му постоянно играе с него зад къщата им.
С положителните си игри там той стига до националния тим на Австралия. Там е нагърбен с невероятна отговорност, която не се дава на всеки - да размени остаряващата легенда на " кенгурата " Тим Кейхил, голмайсторът на Австралия. Играч, на който се възхищава.
Интерес към него демонстрира китайски клуб, който му предлага 11 милиона евро за 3-годишен контракт. Юрич отхвърля, а когато го питат за какво не се е възползвал, дава отговор:
" В последна сметка, парите щяха да са по-малко, като се приспаднат налозите. Освен това, виждате доста играчи, които печелят доста и са имали сложен път.
В този миг не усещах, че това е вярното решение. Много се веселя, че съм тук, в Европа, и имам опция да се усъвършенствам всекидневно.
Не желаех поради многото пари да пропусна опцията да се модернизирам като състезател. Освен това, в случай че спечелвам толкоз добре, това може да повлияе отрицателно на мотивацията ми ".
Други забавни неща за кариерата и персоналния живот на Юрич, прочетете в Sportlive.bg.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР