Това лято ще станем свидетели на невероятната истинска история на

...
Това лято ще станем свидетели на невероятната истинска история на
Коментари Харесай

Няма да повярвате каква е следващата роля на Том Круз

Това лято ще станем очевидци на невероятната същинска история на Бари Сийл – висококвалифициран водач в гражданската авиация, който получава шанса на живота си… и взема решение да си опита шанса. Главната роля в " Бари Сийл: Наркотрафикантът " играе Том Круз, а филмът ще забележим в кината и IMAX у нас този август.
Сийл е водач в гражданската авиация на Съединени американски щати през 80-те години на ХХ в., има жена и две деца и животът му не може да бъде по-подреден и предсказуем.

Всичко се трансформира, когато с него се свързва Монти Шафър от Централно разузнавателно управление на САЩ (Домнал Глийсън, прочут на публиката от " Междузвездни войни: Силата се порбужда " ).

Именно умел авиатор като Бари е необходим на разузнаването, с цел да събере информация за най-непристъпните кътчета на Централна Америка. По време на едно от кацанията в Никарагуа, той се среща с Пабло Ескобар и неговите доближени и тогава Сийл открива златна мина, работейки за американското държавно управление и в същото време прекарвайки огромни количества кокаин за картелите.

Режисьор на Бари Сийл: Наркотрафикантът е Дъг Лиман, който феновете познават като режисьор на " Самоличността на Борн " и " Мистър и мисис Смит ".

Освен Том Круз и Домнал Глийсън, във кино лентата ще забележим още Сара Райт ( " Пътят на срама " ), Роджър Мичъл ( " Игрите на глада: Възпламеняване " ), Джеси Племънс ( " Мостът на шпионите " ), Лола Кърк ( " Не казвай довиждане " ) и други

Продуценти са Браян Грейзър ( " Красив разум " ), Браян Оливър ( " Черният лебед " ) и Тайлър Томпсън ( " Еверест').

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР