Това лято предстои да е вълнуващо за всички фенове на

...
Това лято предстои да е вълнуващо за всички фенове на
Коментари Харесай

Мъртва ли е Дона в Мамма Миа 2“

Това лято следва да е вълнуващо за всички почитатели на музиката на АВВА - като се изключи че шведската четворка разгласи завръщането си с нова ария, излиза и дълго чаканото продължение на " Мамма Миа ".

Филмът мюзикъл стана безспорен шлагер и възпламени интереса към музиката на АВВА, както и към гръцките острови. В новия (и финален) филмов откъс обаче стои една огромна въпросителна.



Вече на всички е ясно, че в " Мамма Миа 2 " ще се споделя предисторията на Дона (Мерил Стрийп) от младежките й години, когато избира да се засели на остров Калокаири. В актуалната линия разбираме, че щерка й Софи (Аманда Сейфрид) чака първото си дете, а към нея са тримата й татковци, приятелят й, както и невероятната й баба и майка на Дона Руби.

В ролята е изключителната Шер, която се появява за първи път в този филмов откъс. Героинята на Мерил Стрийп обаче не участва в събитията, разрастващи се в съвремието и това кара киноманите да допускат, че тя е умряла преди историята в " Мамма Миа 2 ". Ще знаем това сигурно в края на юли.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР