Това лято бяха забелязани заедно в курорта Слънчев бряг и

...
Това лято бяха забелязани заедно в курорта Слънчев бряг и
Коментари Харесай

Радост Драганова и шавливият Ники пак се събраха

Това лято бяха видяни дружно в курорта Слънчев бряг и изглеждаха по-щастливи от всеки път. Двамата подвигнаха женитба в стеснен кръг в първокласния комплекс „ Аватон “ край Урануполи, Халкидики с прелестна панорама към Атон преди години. Няма и година по-късно, те се разделиха с гръм и тропот и даже подадоха документи за бракоразвод.

А той се хвърли в обятията на 21-годишната Лора Кадурина – щерка на артиста Георги Кадурин и брачната половинка му Мариана Миланова. Аферата им обаче продължи малко и той се върна при Радост.

Това не е първата им разяла. Двамата са дружно от десетина години, през които нееднократно са се карали люто и по-късно сдобрявали.

След края на предаването „ Къртицата “, на което Ники беше основен редактор и продуцент, той имаше връзка с една от участничките – топ моделката на „ Визаж “ Кристина Несторова, само че случката им завърши бързо, писа „ Галерия “.

Заради Николов Радост се разведе със брачна половинка си Явор Златанов. Двамата се разведоха през 2009 година след величествен скандал. Явор нае частни детективи, които спипаха Драганова да му кръшка с Ники.

Продуцентът също има първи брак, от който, както като Радост, има едно дете.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР