Това лято Активиа неизменно остава до своите фенове и продължава

...
Това лято Активиа неизменно остава до своите фенове и продължава
Коментари Харесай

Activia с нова онлайн общност за здравословен начин на живот

Това лято Активиа непроменяемо остава до своите почитатели и продължава да ги поддържа по пътя към построяването на уравновесен и здравословен метод на живот. Именно с тази концепция марката започва Activia Summer Club – неповторима онлайн общественост за шерване на хрумвания, потребна информация за здравословен живот и уравновесено хранене, както и всичко най-ново от света на марката.

Като част от Activia Summer Club потребителите ще могат да обменят опит и персонални усещания, а и да завоюват редица вълнуващи награди. Чрез онлайн и офлайн интензивности, измежду които йога тренировки навън, live уебинари и други, Активиа ще подчертава върху значимостта на грижата за здравето на корема и това по какъв начин да се усещаме добре от вътрешната страна и извън. Activia Summer Club e неповторимо лятно премеждие, в което ще има доста наслада, вкусна храна, спорт и страхотни оферти за здравословна отмора. Всеки искащ може да се причисли към групата тук: Activia Summer Club.

Като част от лятната си акция, Активиа продължава да въодушевява своите консуматори с все по-смели и разнородни оферти. Този сезон марката предлага два нови плодови усета – Гуава и драконов плод и Киви, манго и банан, предлагащи на потребителите композиция от пресен плодов усет, кремообразна текстура и милиарди пробиотични бактерии Bifidus Actiregularis. Лимитираните оферти са в специфични цветни опаковки и са налични в комерсиалната мрежа в цялата страна.

„ Нашата задача като компания постоянно е била да предлагаме здравословни артикули, които оказват помощ за уравновесеното и пълноценно хранене на цялото семейство. Стремим се да въодушевяваме и мотивираме потребителите, по тази причина не стопираме да сътворяваме нови артикули и да бъдем новаторски. Новите ни летни оферти са доказателство точно за упоритостта ни да предлагаме разнообразна селекция от усети, тъй че да отговорим на изменящите се потребности и желания на хората. “ – показа Даниела Узунова, изпълнителен шеф на „ Данон Сердика “.

Популярен като един от най-иновативните марки за свежи млечнокисели артикули у нас, Активиа участва на българския пазар с разнообразна селекция от усети в категориите натурална, плодова, пълнозърнеста, био, закуска и напитка. Всички артикули съдържат закваска с Лактобацилус булгарикус, Стрептококус термофилус и неповторимата бактерия Bifidus ActiRegularis. Богатата гама на марката е особено подбрана, с цел да задоволи усетите на потребителите на всички места по света.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР