Това ли е най-модерното бельо е света, което ще помогне

...
Това ли е най-модерното бельо е света, което ще помогне
Коментари Харесай

Вече има бельо, което не се пере

Това ли е най-модерното долни дрехи е света, което ще помогне за спасяването на планетата ни?

Датска компания пусна на пазара долни дрехи, което може да не се пере в продължение на повече от 2 седмици, тъй като в него е внедрила технология, употребена от НАСА, оповестява английският вестник Metro.

Компанията "Органик Бейсикс ", която създава галактическите гащи и потници, разказва продукта си като най-модерното долни дрехи в света.



Високотехнологичното долни дрехи е трайно, удобно, налично, направено от 100% устойчиви материали и също така обезврежда неприятните миризми, изясняват неговите основатели.

Благодарение на тези свои характерности бикините и слиповете от серията "Силвър тек 2.0 " дават на своите притежатели изключителната опция да ги носят доста дълго време, без да им се постанова да го сменят или перат.

Според "Органик Бейсикс " техният артикул може да се носи в продължение на 17 дни и нито вие, нито близките ще схванат, че не сменяте долните си гащи.

Причината за това е, че бельото е напоено с загадка съставна част, която убива 99 % от бактериите, като в това време ликвидира и неприятните миризми.

The future of underwear and basics has arrived. SilverTech 2.0 is now live. Do more. Wash less. #recycledfashion #basicallybettermadehttps://t.co/p6gEw2Jxns pic.twitter.com/bZLsD1AS8s
— Organic Basics (@Organic_Basics) May 1, 2018
Датчаните са употребявали същата технология, която НАСА употребява за филтриране на водата в Международната галактическа станция.

Производителите акцентират и още едно преимущество на продукта си - в най-висока степен той опазва околната среда, защото не се нуждаела от постоянно пране и по този начин не хабите водните запаси на планетата.

Бельото е направено от 100 %рециклирани материали, които разрешават доста положително проветряване на тялото.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР