Това ли е най-евтиният апартамент в Бургас? Той може и

...
Това ли е най-евтиният апартамент в Бургас? Той може и
Коментари Харесай

Това ли е най-евтиният апартамент в Бургас, които върви с бонус - майката на жестока убийца

Това ли е най-евтиният апартамент в Бургас? Той може и да е дребен – боксониера в остарял блок в региона на Пети километър, само че цената несъмнено впечатлява – единствено 25 хил.лева. По-скъпи са даже циганските къщи в сърцето на гетото в Кумлука. Жилището е на третия етаж, а към него има и 15 кв.м. таванско помещение, което се намира директно над жилището, написа " Флагман ".

Имотът се намира в перспективна зона за градско развиване – Пети километър, където идната година ще се направи новият обход на Бургас, а от известно време се проектира напълно нов квартал в тази посока. Очаква се след време този апартамент да не е на по този начин безлюдно място, а в центъра на нов комплекс.

Жилището се продава от частен правосъден реализатор поради неплатени задължения към ВиК Бургас, откри инспекция.

Първият проблем е длъжникът – Веселина Гинева – жестоката учителка, която остави мъжа си – уважаваният технолог от Нефтохимическия комбинат инж. Димитър Миразчиев да почине в пъклен страдания, а по-късно захвърли натрупа му в парк „ Езеро” и повече от година лъжеше, че е жив и вземаше пенсията му.

Вторият проблем е, че апартаментът е унаследен парцел на Веселина Гинева, само че с доживотно право на прилагане от майка й Радка Гинева. Т.е. – купувачът, в случай че въобще се появи подобен, ще закупи парцела дружно с бабата и действително ще може да го употребява след гибелта й.

Това наподобява е отказало всички участници в първия търг, поради което в този момент е разгласен втори с 20 % по-ниска цена.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР