Това коментира в студиото на бтв една от адвокатите на

...
Това коментира в студиото на бтв една от адвокатите на
Коментари Харесай

Адвокат: Иванчева и заместникът й са били в досег с парите чак след ареста

Това разяснява в студиото на бтв една от юристите на обвинените - кметът на регион ”Младост ” Десислава Иванчева и нейният заместител Биляна Петрова - Ивета Савова. Ето какво още сподели бранителят: Часове наред са държали Десислава Иванчева и заместничката й без вода и тоалетна - лишени от обикновени човешки права. Какво пречеше ареста им да бъде цивилизован, а не по този начин грозно, просташко и показно. Не ми е известно сходен арест да е юридически където и да е другаде.

Прокуратурата споделя: " Те светеха като коледни елхи ". След задържането задържаните бяха в допир с парите, които се брояха върху вестник на тротоара. То и на мен да ми бяха създали инспекция, в случай че бях там, щях да светна. И двете задържани имаха малко следи от светещото вещество - по външните страни на дланите, устата и лицето.
Не имам вяра на думите на бизнесмена Ваклин. Парите, които са предадени от него на следователи е било на 2-ри април. А в постановлението написа, че е пожелан на 13-ти пари. Как по този начин едни пари вървят преди да са поискани. Има големи разминавания в изказванията им. Много мъчно ще й бъде на прокуратурата да потвърди обвиняванията си.

Смятам, че има прелиминарен сюжет за случилото се.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР